Thursday, May 20, 2010

Hey Mr. DJ/ put a record on/ I wanna dance with my baby....

.. diyorsanız isviçre bu beklentinizi biraz zor karşılıyor, hatta bence karşılamıyor da çok iddialı olacak öyle bir genelleme şeklinde dersem. ama şunu diyebilirim bj bobo kesinlikle bunu başaramıyor.

bu dj bobo isviçrenin federerden sonraki ikinci ismi, bilmiyorsanız kimi çevrelerden kınamalar alabiirsiniz, ama ilginç olan konu ise şu adamı boş vaktinde, ya da ne bileyim güzel müzik dinleme amacıyla falan dinleyen bi allahın kulunun olmaması ve buna rağmen de ülkede bu kadar popüler ve saygıdeğer olması.

kendisi meğersem nev-i şahsına münhasır bir insan evladıymış. evvelisi isviçre her konuda olduğu gibi (bunu da bir ara anlatıcam, öğrenci olayları vs..) müzik konusunda da tutucuymuş ve isviçreyi disko/elektroyla tanıştıran, tüm tepkileri yiyen ama vazgeçmeyen kişiymiş bu dj bobo, dolayısıyla elektroya kendini candan adamış isviçre gençliği hala seviyor boboyu.

aslında hani ilk çıkış zamanına göre düşününce kötü müzik yapıyor denemez belki, sadece şu anda dahi hep bi seksenler tınısı var sanki yaptığı şarkılarda. ayrıca dansçı de diye geçiyor ama bilemeyeceğim hiç görmedim kendisini dans ederken. yıl olmuş 2005 dj bobo abicim hala bu şarkı niye.. dinleye dinleye insanın kulağının alışması,normal sanması da çok kötü bir şey, itiraf ediyorum bunu da

fantasy tour a çıkıyor şimdi, her tarafta posterleri var. vampires are alive dan sonra merak ediyor insan fantasy tour da fantastik alemin nerelerinde gezinecek diye



*olmuş mayısın yirmisi hava hala 10 derece hala durmadan yağıyor da yağıyor.. ppffffffffffff

No comments: