Tuesday, May 29, 2007

tezatlığın güzelliği,çelişkinin ahengi

pis lezizdir felsefesini benimsemiş bi gıda mühendisinin -belki bu tanımlama bile çelişiyor kendi içinde- bir restorana müdür olması... garip geliyor bana. alıştırmam lazımmış ağzımı düzgün yemeğe de , hep en kötüsüne tahammül odaklı çalışmamalıymış insan.. :) çiğ et kötü kokar peki az kötü çiğ et nasıl kokar? nerden bileyim ayol diyemiyor insan. et alıp evde çürütsem mi acep..
onun dışında aşçı-akraba-kendim arasında tereddütlerdeyim mütemadiyen...


arada kaldım tam arada
birisi bu yöne iter
diğeri öbür yöne
sıkıştırıp dururlar
arada kaldım tam arada
başıma gelen en acıklı durumdur bu

2 comments:

Anonymous said...

kontrol etmeniz gerekir:)

dib said...

pek tabii...